rock ´n´ roll forever, babe

den här låten  får man bara bra känslor av :D



godnatt :)

äntligen inne i värmen!

det är F*****g J***a F**T kallt ute!! längtar verkligen inte tills de blir ännu kallare. de enda jag längtar till är att få komma ut o åka lite skidor ;)
kom hem från skolan för ett litet tag sen. har vart två tiktiga långdagar, har stått o tränat i salongen. o imorn blir de praktik.
får se om de blir nån träning ikväll, eller om man tar o kryper ner framför tvn o stannar där tills imorn bitti :P
men nu måste jag ta o dra, adios

glad första advent :)

haha tack julia för kommentaren, men jag längtar tills den är helt klar, då kommer den va ännu snyggare :P

idag är det första advent, börjar äntligen känna julkänslan. i fredags sov malin här, då bakade vi pepparkakor, köpte lussebullar o julmust o hade de riktigt mysigt :)
igår väckte syrran mig o malin kl tolv pågrund av att strömmen hade gått. de va tydligen något elskåp som hade brunnit så de va ca 43 hus som inte hade nån ström. som tur var kom den tillbaka vid fyra när det var dags att börja göra sig i årdning. va med de gamla tjejgänget igår på heron o såg pappa på burk. den va väldigt bra faktiskt. bussresan hem var väldigt intressant, tänk att det ändå finns killar som är väldigt mysiga o trevliga :)
sedan vart det ett riktigt stohej, med dans, sanning o konsekvens, o även en liten promenad ute i snön. mkt kul :)
idag har det vart riktigt chill, tjejerna drog runt tolv o jag har vart ensam med sötaste selma sen dess. men la familia kommer hem om ca en timme, o då blir det nog lite adventsmys. men hare bra allihopa, adios


aj, aj, aj!!

helu, för de första så vill jag bara säga att jag inte tycker om dom negativa kommentarerna jag får. jag har ingen aning om vem som skriver dom, men den eller dom som gör de kan sluta. för om man tycker så illa om mig så behöver man inte läsa min blogg eller bry sig. så därför har jag tagit bort dom.
men nu till nåt lite gladare, jag har vart och piercat mig idag. har gjort det första hålet i örat till början på en stav, nästa hål ska jag ta om tre månader och om ett halvår kan jag sätta dit en stav :D jag tycker personligen att det gör ondare att ta hål i brosket än att ta hål i naveln (som jag gjorde för ca ett år sedan). just nu sitter jag och småtittar på robinson, sen kanske man ska ta o gå o lägga sig, är så jäkla trött :P men nu ska jag dra, adios

back from school

hallojsan, har precis kommit hem från skolan. riktigt skönt att sluta så tidigt på onsdagar. slutar även lite tidigare imorn, eller lite o lite, ganska mkt faktiskt. vi brukar sluta 20 över 3 på torsdagar, men eftersom vi inte har någon svenska eller arl imorn så slutar vi halv elva! :D
men nu ska jag ta nåt att käka, får se vad som händer sen, kanske gör ett litet inlägg ikväll :) ciao ciao

frt, frt, frt!!!!

helu, idag har man haft frt (frisörteknik) mellan åtta o fem i skolan, sen kommer man hem till nygräddade pannkakor o väldigt mkt garv :) o nu har jag setat i runt en timme o rullat permanent också -.- så e lite trött på frt just nu :P men nu e de några mattetal, en dusch o sen DH och couger som väntar, adios ;P

...

en öl förkortar livet med 2 minuter, en cigg förkortar livet med 5 minuter, en skoldag förkortar livet med 8 timmar...
hade resursdag idag, nästan alla i skolan har vart lediga, men icke jag. jag har vart i salongen mellan nio o fyra o fått värsta hårdträningen typ. stått o rullat permanent o gjort uppsättning tills tävlingen som e i vår :)
sen har de vart piano med mathilda, o de går framåt, kul kul :) pappa tvingade mig att köra hem efter pianot, de va väl kul. nu kanske alla tror att jag kör skit bra för att jag kanske har lärt mig fort, men jag har kört bil på gotland förra sommarn, jag har kört moppe i ett år, plus att jag kör automat XD inte så svårt som sagt ;P
men nu ska jag sova, e grymt trött, godnatt

ett snabbt godnatt

halloj, har vart en rätt chill dag idag. övninskört ca 7 mil... på landsväg... i mörkret, jäkligt läskigt men riktigt kul. syrran somnade o farsan va nära på att somna, altså måste dom känna sig väldigt trygga när jag kör ;)
har även tränat aerobics med sötaste manda, grymt kul. snart blir de jersy shore, efter de ska jag nog sova, om jag kan...
hare bra o ett gott godnatt ifrån mig med låten love the way you lie part 2, adios


god forgives, but i don´t...

tjena mors, idag har det inte blivit mkt gjort. morsan kom upp o väckte mig vid ett o frågade om jag ville med till nacka med henne o syrran, har inte haft nå planer för dagen så jag tänkte vrf inte. köpte en ny svart munktröja o fick en ny bok som verkar spännande. va i stuvsta o hyrde lite filmer sen efter de, ska snart börja kolla på den som jag hyrde. den heter jennifers body, vet inte hur den e men hoppas den e bra, magan fox spelar huvudrollen så så dum kan den ju inte va :) juste, har färjat håret på syrran också. har vart en rätt lugn helg men nästa helg då jävlar, då har man hela huset för själv ändå frän lördag morgon tills söndag kväll ;)
men nu ska jag dra, adios

god natt

har precis hållit på att fixa en ny header, den e inte riktigt klar än, men den kommer nog upp här nu under helgen :)
men nu ska jag lägga mig i min underbara säng och SOOOOOVVA, så godnatt ifrån mig :)
slänger in kid rocks nya låt, tycker den e ganska bra faktiskt, o han gjorde den grymt bra på EMA galan ;)

cheers to the freekin weekend

hola allihopa, de va skit kul att va i skolan idag, eller ja... roligare än att bara ligga hemma. de va kul att få träffa tjejerna en snabbis. skulle igentligen ha dragit iväg ikväll, men de blev inget. så jag sitter hemma ikväll o tar de lungt med pärona (som dom e väldigt glada för igentligen) men inte jag, för jag vill bara ut, träffa nån, ha kuuuul. men men, vi får se hur de blir imorn. nu ska jag gå ner o va lite social, kanske slänger in en bra låt sen om jag hittar nån, annars blir de ett tidigt godnatt nu, adios :)

sverige kan va bra fint ibland







bilderna är tagna av moi, för ca 2 år sedan när jag tog mitt dyk certefikat :)
nu blir de ett godnatt ifrån mig tillsammans med en grymt bra låt från rihanna, baj baj



nästan frisk!! :D

halloj, börjar äntligen känna mig frisk o de e jag glad för. har tröttnat på att ligga still o göra ingenting, så ikväll blir de träning, o jag hoppas att tjejerna ska med. jag försöker få dom att inse att aerobics e kul ;)
har inte gjort så mkt idag, fixat ner lite spel till mobilen, pluggat lite eftersom att man säkert kommer ligga efter ganska mkt nu... men men, nu ska jag kolla på de nya oth avsnittet, skriver nog inge mer ikväll, adiossss

im back ;)

helu, fick en vild tanke, kanske ska börja blogga igen? tänker inte skriva så allvarligt. lite om skolan, om de händer nå kul, lite musik si sådär :)
just nu har jag vart sjuk ett par dar, käns inte så kul o vara säng liggandes o knapt kan käka nåt, men jag ska nog stanna hemma ifrån skolan imorn igen för att krya på mig lite extra. sen blir de helg, o får hoppas på bra musik o bra sällskap ;)

slänger in några låtar som jag oftast lyssnar på just nu, hare bra :)

akon feat michael jackson-hold my hand


kesha-we r who we r


the black eyed peas-the time (dirty bit)


bon iver-skinny love


cheryl cole feat will i am-lets get down


pink-raise your glass    
         

sean kingston feat nicki minaj-letting go (gutty love)
              

pitbull feat t-pain-hey baby


                                    

jessie j-do it like a dude
                                                           

och en låt jag nyss hittade ;P


RSS 2.0