<3


when words fall music speaks

tjaoooo allesammans :D
nyår imorn, taggad som f''''n :D
vad har hänt idag då? sov ju hos mathilda, vilket var as mysigt, älskar min lilla älskling! drog från henne vid halv två, stannade o solade i centrum på vägen hem. drog till totte vid fem, grabbgänget var där för att förbereda deras middag tills imorn. vid halv åtta drog jag lollo totte tim o patrik till woken i fruängen o käkade, riktigt trevlans. kom hem vid nio, har klippt en as ball frilla på farsan, och nu sitter jag här igen framför datan. nej ska faktiskt bädda rent i min säng nu sen blir det oth! ciaooo


my darling!

orkar inte med vissa personer just nu, plus att jag är så jäkla förrvirrad. visst jag tror säkert att det är värre än vad det är men vette faan vad jag ska göra... tur att jag alldelles strax ska åka o möta upp min lilla älskling mathilda, my lifesaver! blir träning plus att umgås med henne hela kvällen o sen sova där, får nåt annat på tankarna då hoppas jag.
blev aldrig att jag drog till totte igår. jag o malin drog hit o sen drog hon hem vid halv sju o lagom efter de kom totte o tim hit. vi chillade hela kvällen o det slutade med att dom slaggade kvar. men nu måste jag fixa some stuffs, ciaooo



i have jumped, no its up to you. are you gonna catch me or let me fall??


no one wants to be left scared and lonely

hehe, har faktiskt glömt bort att blogga nu när jag kommit hem, ledsen för det! ska bli bättring!
åkte hem i söndags kväll, i måndags uträtade jag en massa ärenden, igår var man på mellandagsrean i skäris och på kvällen drog jag lollo totte o tim på bio, riktigt mys!
snart drar man iväg till fullersta tillsammans med malin för att bli lite varm i kroppen, solning! så jäkla skönt, känner mig lite blek så vill ha lite färg i ansiktet nu när det är nyårsafton om tre dar ;)
vid fyra tiden drar man hem till tottowitch, ska snacka lite planer om nyår.
men nu måste jag ta o dra, kanske skriver mer ikväll, over and out



lets just drink to get drunk,
and tell eachother everything.
for a drunken mind, speaks a sober heart.

god jul!

har haft en riktigt toppen dag idag! :) skidor i klövsjö under dagen, o kvällsåk med brädan. har haft nollgradit hela dan, om det hade vart soligt hade det vart alldelles perfekt! men nu var det ganska molnigt. men imorn ryktas det om att det ska bli sol! på självaste julafton! :D men nu ska jag fortsätta titta på uppe sittar kväll. eller titta o titta, fyller bara i lotten för o se om man vinner nåt kul ;) läser min bok annars, läxa... tur att jag valt en bra bok som jag måste läsa! :)
tänker inte sätta mig framför datan imorn på självaste julafton så jag får önska en riktigt god jul här uppe ifrån fjällen, pussar o kramar!

you gotta love life!

heluuu allihopa :)
har det toppen bra här uppe i fjällen. hade inte tänkt o gjort sånt långt inlägg, ska käka middag strax så. längtar så himla mycket till julafton! de blir skidåkning o solsken på lördag, nice! :D
idad har vi vart i vemdalsskalet mellan tolv o tre o åkt skidor, imorn blir det klövsjö. helooo fun park!!
hoppas ni har det lika bra som jag har, adioos

JULLOV!!

har precis kommit upp ifrån bubbeln, har setat o bubblat med syrran som fyller femton idag!!! ;)
så ikväll blir det soft, fira henne och att det äntligen är fucking jullov! :D
såjävla härligt med lov! men nu ska jag ta och klä på mig, ciaooo


no one´s gonna love you more then i do!

hej hopp gott folk :)
tänkte bara göra ett litet inlägg sådär, smått sluta med min bloggpaos ;) men blir nog ingen bloggning imorn för lillsyrran fyller femton bast! o på onsdag drar man till fjällen över jul. så när jag kommer hem kör jag igång igen! lovar! då blir det bilder o massa skoj :) ska gå upp o börja packa nu, tim o totte tror jag kommer hit lite senare så då blir det säkert movie time :)
hare bäst sålänge, ciaoo


AAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH

orkar inte mer faktiskt...

har vart en blandad helg. jätte trevlans igår med sara o angelie. men blev inte riktigt de vi tänkt oss. slutade med att vi hängde på grabbarna till farsta strand till lilja. satt där o chilla o hade det ändå ganska trevligt. sara mådde inte så bra så hon drog hem. men resten av oss drog hem vid ett, var hemma typ halv tre. angelie o tim sov här.
idag har jag och angelie klippt varandra. och så har det varit en standard söndag ute på loftet. jag, angelie, totte, patrik och tim kollade på drive (sämsta filmen ever!) och sen smurfarna.
har kladdat ihop ett pepparkakshus nu ikväll, och snart blir det kanske bubbling för mig lollo o totte. vi får se :)
har nada inspiration till bloggning just nu så hade tänkt o ta en paos nu ett tag, om jag klarar det. men här kommer några bilder i allafall! ciaoo sålänge



hihi lite bilder från helgen





haha bästa minen!











live the day as if you shoud die tomorrow


lördag here i come!

tjena tjena allihopa :) glad o vaken becca här! sitter o lyssnar på musik just nu, ska ta o damsuga rummet o rensa upp lite. mina dammråttor har börjat leva fritt på mitt golv... inte så kul.
senare kommer sara o angelie hit, och kanske min panda. vi ska klippa varndras hår, fixa oss, käka middag. in real girl style!! ;) sen blir det paarteeeeiiii! hpppas ni också får en awsome lördag! ha det bäst sålänge

skivor jag lyssnar på just nu! lite tips till bra musik sådär ;)

Taio cruz, TY.O

Rihanna, talk that talk

Kelly rowland, here i am


GRYM!



ciaooo sålänge

good night

vill bara förklara att jag lever, men nu tar jag o dör lite grann i min säng framför tvn. skriver imorn ciaoo!!

beautiful things

svar till mathilda: haha tack älskling, får prova göra det på dig nångång ;)

praktik idag igen då, hade ganska långtråkigt faktiskt, fanns inte så mycket att göra. men gjorde en uppsättning på en docka och hade en modell på eftermiddagen. fick gå vid fem, så jag har nyss kommit hem, o snart ska man iväg igen! och jag har världens bästa handledare! fick julklapp, fem hårprodukter :D repair schampoo, för torrt hår, passar mig perfekt! värmeskydd, och en creme som gör det lent o rakt efter man plattat håret. och sen mousse och spray som luktar svin gott och är asbra! ;D nöjd o glad becca!

men ni får ha det bäst sålänge så får jag se om jag skriver någe mer ikväll, over and out!



sending a girl a textmessage that says "good morning beautiful" can change her attitude for the whole day!

light up the world as mutch as ju can

tjaaaoo :) kan ju börja med att kort berätta om gårkvällen. jag o syrran skulle titta på skräck film, totte kom hit vid åtta. då hade vi precis börjat titta på frozen. när den var klar tvingar totte oss att titta på paranormal activity... o sen ska jag sova själv i mitt rum... inte okej altså... frozen funkar! blod o äckliga rejer klarar jag. men fan heller såna där psyko grejer o mörker, hatar mörker är så jäävla mörkrädd.
aja, praktik idag, lika kul som vanligt! malin och linnea var där idag, båda blev jätte fina!!
har kollat på glee nu ikväll. och nyss provade jag en ny teknik med sotning som jag läste om idag, skit snyggt! ;
resultatet av restlesness ;P
smoky eyes


mitt hår börjar gå tillbaka till de forna röda...


imorn blir det praktik igen! nu, gonatt gott folk! over and out






SNÖÖÖÖÖÖ

okej, det är inte mycket, men det är fortfarande vitt på marken, snööö!! :D fjällen om två veckor då! längtar!
igår åkte jag o tränade direkt efter skolan, sen vart det björnbröder 2 på kvällen (har fått nån dille på disney), så det blev nada bloggning. men nu är jag här! :D tänkte göra klart en power point presentation som är tills på fredag, så jag har syrrans data i knät, men jag har inte riktigt orkat öppnat skiten än... haha lyckat XD men men, malin kommer hit om typ en timme, får väl se vad vi hittar på. sitter o lyssnar på rock klassiker, kommer aldrig tröttna på musik altså!!

haha lyssnade på den här för typ två år sen o så kommer den på radion nu, roliga minnen!


ciaooooooooooooo

hola ^^

gjorde inte så mkt igår, eller jag kanske gjorde de nu när jag tänker efter :P haha men de kändes inte som de. jag o linnea var hemma hos mathilda några timmar på dan. jag fixade mathildas hår och make, hon vart skit snygg! min babe :D sen drog jag o linnea hem hit. var här hela kvällen, tim o totte kom hit o syrran o carro var också här. vi bubblade o tittade på film.
idag har jag vart med morsan i skäris. uträttat lite ärenden, kollat in lite saker jag önskar mig i julklapp ;)
tim o totte är här just nu, men för mig blir det träning kl sju! så nu ska jag byta om, over and out!



övningskört... lite grann ;)

haha när vi är påväg hem efter bion så ringer morsan (ca kvart över elva) "kom o hämta mig"
jag kör ut på motorvägen, o ca tio min senare när vi väl har kommit in till stan ringer hon igen "kom och hämta mig om en timme istället"
vi bara ahopp, inge mer o göra. var bara o svänga av o köra tillbaka. efter tio min igen, vi har kommit till avfarten i fruängen. "jag vill hem nu..." var bara till ch vända IGEN för att åka in till svea vägen, stå där o vänta i sjugo minuter på att hon ska ta sig ut ur placet och in i bilen. morsan hoppar in, RÅDÄCKAR! haha altså en och en halv timme tog de att ta sig hem efter bion ;) schyssta päron man har :P
haha ne men nu är jag svin trött, gonatt gott folk!


friday

tråk tråk tråk just nu. tråk tråk tråk också i skolan. har inte gjort mycket. ikväll är inte morsan hemma så farsan ska bjuda ig o syrran på bio. han ville se immortals, men jag o syrran ska se breaking dawn. den är så bra! syrran har ju inte sett den så de ska bli kul :) ciaoo sålänge


love life, take every breath like it´s your last!

enjoy


ärligt nu

saknar faktiskt dansen. kan intala mig hur mycket som helst att jag inte gör det, men innerst inne är mudik o dans den jag är...



haha nu vet jag vad jag ska göra imorn när jag kommer hem ;) kolla step up 2 the streets! men nu blir det TV, ciaoo

1 december

okej, det här bådar inte gott. det är första december idag och gräset har vart grönt under dan och det har vart sex plus... jag vill ha vinter!!! jävla piss väder de är nu, kan det inte ta slut nån gång? får väl hoppas på att snön hinnar komma tills jul iallafall :/
sitter i receptionen i skolan just nu. är receptionist nu på eftermiddagen. i morse så klippte jag farsan, jag tyckte det såg skit snyggt ut, men det tyckte tydligen inte mina lärare... hon började raka honom o shit o då såg han bara värre ut! aja herregud. nu efter skolan ska jag iväg och sen blir det gymmet. har överraskandes nog ingen träningsverk sen fysen igår, vilket jag är glad över, men jag är helt mör i kroppen... sen blir det till att baaaaaaaaaara ta det lungan ikväll. kommer antagligen inte orka starta datorn, så vi får se om jag skriver mer ikväll, annars skriver jag såklart imorn ;) over and out

(såhär är det meningen att första december egentligen ska se ut!)
 

RSS 2.0